Liz en haar superheldenpoppetje dat je bij een Happy Meal krijgt.
Volledig scherm
PREMIUM
Liz en haar superheldenpoppetje dat je bij een Happy Meal krijgt. © Freek van den Bergh

Liz wordt na botsing met wielrenner nooit meer de oude, maar is tóch een superheld

NIJMEGEN - Liz (10) is een ‘superheld’. Na een ernstig ongeluk lag ze lang in het Radboudumc in Nijmegen. Ze herstelde en haar beeltenis figureert nu als ‘superheldenpoppetje’ bij McDonald’s.

10 reacties

 • ronald van ooijen

  6 maanden geleden
  Als iemand plotseling tussen de auto's uitkomt, kun je meestal een aanrijding niet vermijden. Bij uitwijken kun je zelf onder een auto komen. Nu roepen vele dat de fietser te hard reed, helemaal niet zeker, en hoe waren de reacties hier, als een oude vrouw dodelijk was verongelukt. Dan krijgen de ouders de schuld dat ze hun kinderen niet beter in het verkeer opvoeden. Maar hier blijkt dat een kleine fout grote gevolgen heeft. Maar sterkte voor de kleine meid
 • Ron van Dijk

  6 maanden geleden
  Een treurig verhaal. Maar waarom wordt de fietser zomaar veroordeeld door mensen die de achtergrond van dit ongeluk niet eens kennen?
 • Cor Kok

  6 maanden geleden
  Ik als wielrenner beaamt dat er rotte appels bij zitten met een plaat voor hun kop. Maar om ze allemaal over één kam te scheren gaat ook erg ver.
 • Ruben Driessen

  6 maanden geleden
  Is deze wielrenner in kwestie niet persoonlijk aansprakelijk te stellen? Uiteraard indien de omstandigheden van het ongeluk hier aanleiding toe geven. Heb ook wel eens meegemaakt dat kinderen zonder te kijken en de straat op rennen, van achter een auto. Dan ga je als wielrenner vol in de ankers en schrik je je wezenloos.
 • patrick wijgman

  6 maanden geleden
  Ken jij het hele verhaal Marleen ?….makkelijk oordelen over wielrenners hè. Veel ouders !!!!!! zitten vaak liever op hun mobiel of iPad de hele dag dan hun kinderen verkeersregels te leren . Maar triest is het wel voor dit meisje.
 1. De idolen van toen zijn nu heldinnen, Dolly Dots zijn bezig aan écht hun laatste rondje
  PREMIUM
  5

  De idolen van toen zijn nu heldinnen, Dolly Dots zijn bezig aan écht hun laatste rondje

  NIJMEGEN/ARNHEM - De Dolly Dots nog één keer live Hela-di-ladi-lo of Radio horen zingen, natúúrlijk is dat jeugdsentiment. Bijna te mooi om waar te zijn, 34 jaar na hun hoogtijdagen. Maar wat vooral blijft hangen is hoe krachtig en levenswijs deze chickies van inmiddels (in de) 60 op het podium en in het leven staan. Al ging dat niet vanzelf. ,,Toen we stopten, hadden we geen idee wie we waren.’’

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.