Archiefbeeld: middelbare scholen zijn inmiddels dicht. Voor leerlingen dreigt een lange periode met minder sociaal contact.
Volledig scherm
PREMIUM
Archiefbeeld: middelbare scholen zijn inmiddels dicht. Voor leerlingen dreigt een lange periode met minder sociaal contact. © ANP

Lockdown: minder school, meer coronafeestjes voor Nijmeegse jongeren?

NIJMEGEN - De middelbare scholen zijn dicht, jongeren hebben zeeën van tijd. Nijmegen trekt 100.000 euro uit om voor hen virusveilige activiteiten te organiseren. Terwijl het onder de jeugd juist gonst van geruchten over coronafeestjes. 

6 reacties

 • Strik

  3 weken geleden
  Wat dacht je van alle studenten/disputen die al weken aan t feesten zijn. Je had voor de gein de afgelopen weken eens een rondje Bottendaal, St Annastraat, Graafseweg moeten doen
 • Mattie

  3 weken geleden
  Sommige ouders zijn hun kinderen liever kwijt dan rijk, kwestie van opvoeding dus. Hoe kan men verantwoording van kinderen vragen als die ouwe lui zelf zo onverantwoordelijk zijn tegenover de gemeenschap.
 • Karin Vink

  3 weken geleden
  Het is gewoon kerstvakantie, daarna 2 weken online les, zo dramatisch is het allemaal niet hoor.
 • null null

  4 weken geleden
  Tekenend voor de potentiële vele lockdownfeestjes is bijvoorbeeld ook de booming verkoop van zgn. partyboxen van bijvoorbeeld een merk als JBL. Zelfs in de groothandel waar ik werk en waar het een bijproduct is gaan ze nog veelvuldig over de toonbank. Met zo'n partybox en muziek op je i-pad of i-phone heb je zo een feestje met goed geluid en licht onder een viaduct, in een weiland of op een open plek in het bos.
 • Jan Koopman

  4 weken geleden
  Hee, maar beste #Uw Buurman.... De scholen zijn nu ook 5 weken in lockdown....

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

 1. Gommers: Je kunt een derde golf verwachten
  Play

  Gommers: Je kunt een derde golf verwachten

 2. Auto uitgebrand na knal in Nijmegen
  Play

  Auto uitgebrand na knal in Nijmegen

Nijmegen e.o.