Volledig scherm
Loiza Lamers. © ANP

Loiza Lamers draagt weinig kleding en voetballer Alexander Büttner wordt op z’n plek gezet

Gelderlander bytesKorte updates van onze eigen bn’ers op social media, wie houdt daar niet van? In de rubriek Gelderlander Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts die muzikanten, politici, sporters, modellen en andere bn’ers uit de regio op hun socials zetten.

Youtuber Jill van Dooren genoot begin deze week van het warme weer. De influencer liep over het Nijmeegse eiland Veur-Lent, alleen ze was wel een kledingstuk ‘vergeten’. Op Instagram meldt ze dat ze om 18.00 uur wel weer een broek aan ging doen.

Vitesse-speler Alexander Büttner showde deze week via Instagram zijn imposante collectie aan auto’s. Klaas-Jan Huntelaar komt uit dezelfde omgeving als de verdediger en moest even op deze insta reageren. Zijn opmerking ‘Spaar een beetje pik..’ kon van de fans en van Alexander op veel waardering rekenen.

Volledig scherm
Alexander Büttner op Instagram © Alexander Büttner / Instagram

Een boek schrijven gaat niet altijd van een leien dakje. De Nijmeegse schrijver Thomas Olde Heuvelt moest er even inkomen. Gelukkig zat zijn haar goed, want hij begeleidt zijn instapost met de volgende Oud-Engelse woorden: ‘Thou shalt not write, when thy hair beyith not in proper form’.

Waar Jill deze week geen broek aan had, is model Loiza Lamers uit Driel samen met enkele collega’s topless gegaan. En ondanks het bijschrift ‘Young, wild and free’ houdt ze zich netjes aan de Instagram regels.

Youtuber Teun Peters uit Nijmegen genoot dit weekend ook van het warme weer, maar besloot niet naar het strand te gaan. We zijn benieuwd wie de krentenbol heeft gewonnen.

De Achterhoekse muzikanten Suzan en Freek kunnen in ieder geval wel een krentenbol krijgen van Teun Peters. Zij genieten op dit moment van een heerlijke vakantie in de zon.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.