Foto ter illustratie
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie © Thinkstock

‘Losgeslagen’ NEC-supporter gaf steward flinke trappen en krijgt drie jaar later werkstraf

NIJMEGEN- Bij vijftig Nijmeegse supporters sloegen de stoppen door toen hun club in 2018 het cruciale duel voor de play-offs met 4-0 verloor van FC Emmen. In hun razernij sloopten ze alles dat op hun pad kwam, meent justitie. 

14 reacties

 • S. Lenkens

  1 jaar geleden
  het zoals altijd, die zogenaamde voetbal supporters mogen maar doorgaan zonder straf. vernielingen, politie in elkaar slaan, vuurwerk hele jaar door afsteken, treinstellen bewerken, en ga zo maar door. en wij met zijn allen betalen. hebben we het nog niet over wat voor kapitale de overheid en gemeenten in de clubs steken. eerst willen ze een stadion verkopen dat willen ze het weer terug hebben voor veel minder geld, en het liefts helemaal opgeknapt. bodem loze put. en supporters kunnen maar
 • M van Raaij

  1 jaar geleden
  Na 3 jaar nadenken 50 uur werkstraf? Dus mishandelen, vernielen en openbare geweldpleging wordt dus met 50 uur "bestraft"! Vandaar dat die vernielingen en mishandelingen gewoon doorgaan. Als ze al eens worden gepakt dan is die straf nog te overzien. Misdadig gedrag loont dus nog steeds. Weer een gemiste kans van de rechter.
 • Pedro Kantor

  1 jaar geleden
  Een zielige sport voor zielige mensen. En helaas mag de samenleving hiervoor opdraaien terwijl de clubs ook nog eens aan de subsidie tiet liggen. Misschien als de clubs mogen opdraaien voor de kosten van het gedrag van de fans en ze dat zoveel geld kost dat ze al dure voetballertjes niet kunnen betalen en gaan degraderen, misschien dat de fans elkaar dan eens gaan aanspreken op hun gedrag.
 • K Alberts

  1 jaar geleden
  Krijgt drie jaar.......... later een werkstraf
 • Bas van Berkel

  1 jaar geleden
  Onzinnige geldverspilling deze rechtsgang natuurlijk. Maar hóóóééé worden deze hooligans een kléééííín beetje beter mens ???

In samenwerking met indebuurt Nijmegen