Het Takenhofplein in Nijmegen. Inzet: de broek van Lotte na het ongeluk
Volledig scherm
PREMIUM
Het Takenhofplein in Nijmegen. Inzet: de broek van Lotte na het ongeluk © Eigen beeld

Lotte (17) werd geschept op het Takenhofplein, de dader reed door: ‘Wonder dat ik er nog ben’

NIJMEGEN -  De 17-jarige Lotte ontsnapte in de nacht van vrijdag op zaterdag aan de dood op het Takenhofplein in Nijmegen. Ze belandde op de motorkap van een auto. De bestuurder reed door. Lotte en haar vader vragen getuigen zich te melden.

12 reacties

 • Pieter Upcove

  1 maand geleden
  Triest verhaal maar je moet als weggebruiker die voorrang heeft nooit voorrang nemen met het risico op een ongeval. Eigen veiligheid voorop. Op de kruising Pr. Mauritssingel en de Graaf Alardsingel moet ik s avond heel vaak op de rem omdat autoverkeer vanuit Arnhem door rood rijdt. En op een verkeersplein of rotonde is het ook altijd extra opletten.
 • Bart Hoedemaker

  1 maand geleden
  Doorrijden gebeurt helaas veel vandaag de dag ivm de verzekerings premie:( , Amerikaanse toestanden.. Les 1: ga nooit uit van voorrang eerst kijken al hèb je groen
 • Femke Smelt

  1 maand geleden
  P. Looyenga🤦🏼‍♀️
 • Sina Hogeboom

  1 maand geleden
  @Looyenga ik rij al 40 jaar nooit een fietser http://aangereden.De fout is dat degene door rood rijd ook al is het nacht moet je uitkijken ook als je door rood http://rijd.Je zou eerst het artikel is moeten lezen,voordat je reageert,en ja met fietsers kijk je gewoon uit.Ik laat ze soms voor omdat ik ze er niet onder wil hebben!
 • Mireille Roelofs

  1 maand geleden
  P. Looyenga: Hoe is dit nu de schuld van Rutte. Wat een onzin, eigen verantwoordelijkheid, dat gaat het hier om. In dit http://geval.om een persoon die ordinair doorrijdt na een aanrijding en daar dus niet voor gepakt wil worden. In alle gevallen fout en niemand anders zijn of haar schuld, behalve die van de dader! Sterkte "Lotte", je vriend en je familie. Ik hoop dat je de bestuurder vindt.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.