Lotte Kremer laat trots haar exceptionele lijst zien.
Volledig scherm
Lotte Kremer laat trots haar exceptionele lijst zien. © Paul Rapp

Lotte (18) slaagt summa cum laude: niet met één, twee of drie tienen, maar met zes!

Of de 18-jarige Nijmeegse Lotte Kremer een alpha of een bèta is? Oordeel zelf. Ze heeft een tien voor economie, biologie, scheikunde, wiskunde B én D, maar juich niet te vroeg: ze heeft óók een tien voor Latijn. 

34 reacties

 • Nijmegenmijnstad

  4 jaar geleden
  Zal ik maar gelijk met de deur in huis vallen. Er zijn duizenden scholieren die met de hakken over de sloot hun diploma behalen. Is dat een stuk in de krant waard? Nee! Dat is niet interessant om te lezen. Is iemand die 6x een 10 haalt een artikel in de krant waard; Ja!.Waarom? Omdat het uitzonderlijk is, dat iemand dergelijke cijfers haalt en degene die met de hakken over de sloot hun diploma behalen meer regel is dan uitzondering. Daarom! Tenslotte volgt nog de diploma-avond waar iedereen zijn speech inclusief applaus. Want op deze avond is iedereen de held, de scholieren in het bijzonder. 
 • M S

  4 jaar geleden
  Serieus! :-) Je hebt echt mijn dag gemaakt. :-) 
 • M S

  4 jaar geleden
  Dank je!! Ik heb er hard voor gewerkt dit zo te krijgen. :-)
 • Anoniem

  4 jaar geleden
  Ondanks passend onderwijs of dankzij passend onderwijs?
 • geraldine

  4 jaar geleden
  Ho ho, iedereen bijna die heeft gereageerd op dit artikel feliciteert Lotte met het behalen van haar examens!!!! En dus gaat men niet om haar heen maar geven net als hun mening over het feit dat mensen die er heel veel moeite voor moeten doen en /of begeleiding hebben moeten inschakelen zij dat knapper vinden. Dat heeft niks met afgunst wat ik hier lees en negativiteit te maken maar met de vele moeite die net voor mensen met begeleiding of een laag nivo er harder aan hebben moeten trekken om het te behalen. Nee, Berr e.a.wel goed begrijpend leren lezen.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.