Arjen Lubach.
Volledig scherm
PREMIUM
Arjen Lubach. © ANP Kippa

Lubach kan weer naar Nijmeegse schouwburg na miljoeneninjectie van de gemeente

Arjen Lubach kan weer met een gerust hart naar de Nijmeegse schouwburg. De cabaretier moest er vorig jaar een show afgelasten toen kortsluiting ontstond in de trekkenwand. Die installatie wordt nu vernieuwd, dankzij een miljoeneninjectie van de gemeente. Ook de rest van het theater krijgt een opknapbeurt. 

26 reacties

 • Pjotr

  8 maanden geleden
  Dit 'nieuws' is al sinds juli bekend. Er is alleen 'Lubach' aan het bericht toegevoegd die geen gebruik hoeft te maken van een computergestuurde mechanische trekkenwand. De jaarlijkse terugkerende (reparatie)kosten voor die wand zijn hoog en je kunt veel goedkoper met grote projectieschermen werken. Is ook veel mooier.
 • Banaan

  8 maanden geleden
  Dan zal er ook wel een fulltime bestuurder van dat apparaat bij komen, lijkt me niet dat iedereen met een speeltje van 3.5 miljoen euro mag spelen.
 • Deugmens

  8 maanden geleden
  Voor 3.5 miljoen kan je ook 100 nieuwe gezinsauto's kopen,  of 2 van de duurste villa's van Nijmegen. Wat moet dat wel niet voor iets zijn zo'n hijsinstallatie van 3.5 miljoen die evenveel kosten als 5 fonkelnieuwe Rolls Royces.....en mag iedereen daar dan straks mee spelen?Dit kunnen nooit van die touwen met  katrollen zijn voor die prijs, is het dan een enorm grote hijskraan?
 • depapa

  8 maanden geleden
  Héél veel.
 • depapa

  8 maanden geleden
  Als ik 3,5 mil moest lappen dan zou ik een internationale aanbesteding willen zien en zelf heel veel telefoontjes plegen naar andere theaters in Nederland en Duitsland wie bij hun de trekkenwand heeft gedaan.Ook gemeenschapsgeld mag kritisch worden uitgegeven. 

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

 1. Ouwehand wil dat Rutte opstapt: 'VVD heeft formatie gegijzeld'
  Play

  Ouwehand wil dat Rutte opstapt: 'VVD heeft formatie gegijzeld'

 2. Sekswerkers mogen weer: 'Telefoon staat roodgloeiend'
  Play

  Sekswer­kers mogen weer: 'Telefoon staat roodgloei­end'

Nijmegen e.o.