Woonwagenkamp Teersdijk.
Volledig scherm
PREMIUM
Woonwagenkamp Teersdijk. © Bert Beelen

‘Maak woonwagenkamp Teersdijk groter, zoals bewoners willen’

NIJMEGEN - Onderzoek of het huidige woonwagenkamp Teersdijk uitgebreid kan worden met meer standplaatsen, zoals de bewoners willen. Die roep klinkt van diverse politieke partijen in de gemeenteraad en die willen zich er ook sterk voor maken.   

9 reacties

 • Willem Noaber

  2 jaar geleden
  "handelsgeest"
 • ans

  2 jaar geleden
  ik snap de behoefte wel en ook deel ik de mening zoals eerder beschreven. het heeft 2 kanten. je wilt graag wonen waar je bent opgegroeid, tenminste vaak. kom je uit een dorp of uit een bepaalde wijk dan wil je daar misschien ook blijven. helaas moet je wachten op de kans die je krijgt. dit is natuurlijk ook op de woonwagenbewoners van toepassing. en we vinden dat geen van allen fijn. laten we elkaar daarin gewoon respecteren
 • maike Janssen

  2 jaar geleden
  Waarom blijven we het woonWAGENkampen noemen. Menigeen is jaloers op dit soort woningen. Niet alleen voor kampers doen.
 • Eelco de Boer

  2 jaar geleden
  Laat die politici eerst even de geschiedenisboekjes erbij halen. Teveel Tokkies bij elkaar levert vrijstaten op waar de politie niet meer durft te komen. En als deze mensen dan zo graag in een woonwagen willen wonen, stel dan ook de eis dat de woonwagen ook zo achter een auto gehangen kan worden, zonder verbouwingen of zwaartransport. Nu is het alleen een excuus om minder belasting te hoeven betalen en voorrang te krijgen bij toewijzing van een plek en heeft het niets met woonwagens te maken.
 • loeske hansen

  2 jaar geleden
  Ik wil ook graag een blijvende woning voor mijn 28 jarige dochter. Die woont nu met een tijdelijk contract, zonder zicht op een eigen plekje. Met een beetje pech mag ze terug naar ons, kan ze weer op haar oude slaapkamer. Met 10 inschrijfjaren heb je nog steeds niks geen vooruitzicht. Je kunt toch niet de ene groep wel geven wat ze bijna eisen en de andere groep het maar laten uitzoeken.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen