Man (21) doodgestoken in centrum Nijmegen, ‘had al langer ruzie’ met 17-jarige verdachte

update | MET VIDEONIJMEGEN - Bij een steekincident in het centrum van Nijmegen is zaterdagmiddag een 21-jarige Nijmegenaar zo ernstig gewond geraakt dat hij is overleden. De vermoedelijke dader sloeg op de vlucht, maar meldde zich later op het politiebureau. Hij is 17 jaar oud en komt ook uit Nijmegen. Ze zouden al langer ruzie met elkaar hebben.

13 reacties

 • HJ jacobs

  4 maanden geleden
  Als dit zo is zoals het er staat, heb ik er geen medelijden mee
 • Roel Bosch

  4 maanden geleden
  @Henry Ebbers. Het is te kort door de bocht om Rutte hier (ook) de schuld van te geven. Al decennia lang wordt er in ons land weg gekeken en amper gestraft. Gisteravond nog bij Alberto Stegeman werd er door een door hem betrapte verdachte plechtig beloofd dat hij " het niet meer zou doen". Je hebt waarschijnlijk al een vermoeden wat kort daarna gebeurde?
 • Andre Eggerding

  4 maanden geleden
  Dit is het Nederland waar de onafhankelijke rechtspraak faalt. De politiek kan de straffen wel verhogen maar rechters trekken zich daar niets van aan. Zij leven in hun beperkte bubble.
 • Arie van Doorn

  4 maanden geleden
  Hier is geen houden aan,word alleen maar erger stop teveel varkens in een hok,en ze vreten elkaars staarten af,teveel kippen bij elkaar pikken elkaar gewoon kaal ,het menselijk gedrag is precies het zelfde,teveel mensen op een klein stukje land gaat ook problemen geven,dus het probleem word alleen maar erger.
 • Japie Lamers

  4 maanden geleden
  Wen er maar aan dit word alleen maar erger.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen