Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © ANP XTRA

Man (37) verdacht van bedreigen jonge, spelende meisjes: ‘Ik maak jullie en je familie dood’

ARNHEM – ,,Deze meneer moet beter worden.” Dat zei een van de drie meisjes (8, 9 en 10) die afgelopen juli in Nijmegen op straat met de dood zouden zijn bedreigd door een 37-jarige man in Nijmegen. De officier van justitie wil dat ook en eiste dinsdag een langdurige behandeling in de vorm van tbs met voorwaarden tegen de man.

4 reacties

 • Y. Vanden Berg

  4 dagen geleden
  Jemig zeg Geen tbs? Want hij is zo lief als hij niet gebruikt ? Dus hij mag van zijn advocate ongestraft onschuldige kinderen doodsangsten aanjagen? Misschien moet deze advocate zelf ook in behandeling?
 • Theo Cools

  4 dagen geleden
  Op naar de Pompe kliniek. Kan die daar tenminste ook eens een keer weglopen of aan de begeleiding ontsnappen als hij daar behoefte aan heeft.
 • Gerrit Louter

  4 dagen geleden
  Helaas lopen er van dit soort probleem gevallen nog velen gewoon rond in onze maatschappij , en worden vaak pas behandeld als het een keer goed mis gaat....voorkomen is dus beter dan dat men de put pas dempt als het te laat is...
 • null null

  4 dagen geleden
  Ik zou toch mogen aannemen en hopen dat die TBS maatregel overeind blijft staan, anders begin ik haast te denken dat we tegenwoordig (wat rechtsspraak betreft) in een bananenrepubliek leven.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

 1. Betty (90) over avondklok: 'Nu een boete, toen kogels'
  Play

  Betty (90) over avondklok: 'Nu een boete, toen kogels'

 2. Lotte (14) kwam door ernstig misdrijf om het leven
  Play

  Lotte (14) kwam door ernstig misdrijf om het leven

Nijmegen e.o.