Man aangehouden die gestolen laptop verkoopt aan Nijmeegse winkel

NIJMEGEN/ BEEK - Een 19-jarige man uit het Limburgse Beek is zaterdag aangehouden omdat hij een gestolen laptop verkocht aan een winkel aan de Van Welderenstraat in Nijmegen. 

De winkelier checkte later op een website of de laptop in een lijst met gestolen goederen stond. Daar bleek het apparaat tussen te staan. De laptop was in januari al buitgemaakt. 

De man is later in zijn woning in Beek aangehouden op verdenking van heling.  

Volledig scherm
© ThinkStock
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Populaire sluipweg in Nijmegen is niet zomaar uitgewist
    PREMIUM
    VIDEO

    Populaire sluipweg in Nijmegen is niet zomaar uitgewist

    NIJMEGEN - Spuugzat waren de omwonenden van de Griftdijk in Nijmegen-Noord de drukte op de doorgaande weg. De sluiproute maakte het leven in de aangrenzende nieuwbouwwijken op gezette tijden veel minder aangenaam. Zo'n beetje elke werkdag stond de boel 's ochtends en 's avonds luidruchtig vast. Om tafel met de gemeente Nijmegen kwamen de omwonenden zelf op het idee om de Griftdijk in de spitsuren verboden terrein te laten verklaren voor iedereen die er niet woont.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.