Volledig scherm
© Persbureau Heitink

Man afgevoerd met ernstige verwondingen na val met fiets

GROESBEEK - Een fietser is in de nacht van woensdag op donderdag ernstig gewond geraakt na een val met zijn fiets op de Molenweg in Groesbeek. De man is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De weg was enige tijd afgesloten, maar is inmiddels vrijgegeven.

Omstanders en toevallig passerende Duitse militairen, die in de buurt verblijven wegens de Vierdaagse,  verleende direct eerste hulp. Een ambulance kwam ter plaatse en kreeg assistentie van het personeel van de traumahelikopter.

Hoe de man met zijn fiets is gevallen, is niet duidelijk.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Verkeersellende rond Nijmegen verwacht door werk aan Waalbrug, wat doe jij?
    stem

    Verkeersel­len­de rond Nijmegen verwacht door werk aan Waalbrug, wat doe jij?

    NIJMEGEN - Door grootschalig werk aan de Nijmeegse Waalbrug wordt de komende anderhalf jaar grote drukte in het verkeer in en om de stad verwacht. De werkzaamheden beginnen aanstaande vrijdag. De gemeente Nijmegen probeert mensen te stimuleren om de fiets te pakken. Ook willen ze cadeautjes gaan uitdelen aan automobilisten die de spits mijden. Maar hoe ben jij van plan om te gaan met de verwachte drukte?

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.