Volledig scherm
De politie bij de Treubstraat in Nijmegen. © GinoPress B.V.

Man beroofd van sieraden in Nijmeegse wijk Hatert

NIJMEGEN - Op een parkeerplaats aan de Treubstraat in de Nijmeegse wijk Hatert heeft donderdagavond een beroving plaatsgevonden. Een man werd overvallen en bestolen van sieraden. 

De politie is op nu zoek naar de daders, blijkt uit een melding van Burgernet die rond 19.30 uur werd verspreid. Het zou gaan om twee getinte mannen, van wie er één een rood Barcelona-vest droeg en de ander een blauw sportvest. 

De politie doet onderzoek aan de Treubstraat en roept getuigen op zich te melden.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Verkeersellende rond Nijmegen verwacht door werk aan Waalbrug, wat doe jij?
    stem

    Verkeersel­len­de rond Nijmegen verwacht door werk aan Waalbrug, wat doe jij?

    NIJMEGEN - Door grootschalig werk aan de Nijmeegse Waalbrug wordt de komende anderhalf jaar grote drukte in het verkeer in en om de stad verwacht. De werkzaamheden beginnen aanstaande vrijdag. De gemeente Nijmegen probeert mensen te stimuleren om de fiets te pakken. Ook willen ze cadeautjes gaan uitdelen aan automobilisten die de spits mijden. Maar hoe ben jij van plan om te gaan met de verwachte drukte?

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.