Volledig scherm
De politie bij de Treubstraat in Nijmegen. © GinoPress B.V.

Man beroofd van sieraden in Nijmeegse wijk Hatert

NIJMEGEN - Op een parkeerplaats aan de Treubstraat in de Nijmeegse wijk Hatert heeft donderdagavond een beroving plaatsgevonden. Een man werd overvallen en bestolen van sieraden. 

De politie is op nu zoek naar de daders, blijkt uit een melding van Burgernet die rond 19.30 uur werd verspreid. Het zou gaan om twee getinte mannen, van wie er één een rood Barcelona-vest droeg en de ander een blauw sportvest. 

De politie doet onderzoek aan de Treubstraat en roept getuigen op zich te melden.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Irakees (19) had seks met Syrisch meisje (15) en moet mogelijk cel in voor ontucht

    Irakees (19) had seks met Syrisch meisje (15) en moet mogelijk cel in voor ontucht

    NIJMEGEN - Een beetje naïef, maar vooral ook dramatisch, verliepen het leven en de liefde voor een Syrisch meisje van 16 afgelopen anderhalf jaar in Nijmegen. In een jaar tijd vluchtte ze uit haar land, scheidden haar ouders, werd ze verliefd én zwanger, en raakte ze haar zwangerschap én haar vriendje kwijt. Als de rechtbank ook vindt dat de relatie ontucht opleverde, is het dramafilmscenario compleet. De officier van justitie eiste 15 maanden cel.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.