Volledig scherm
Foto ter illustratie. © anp

Man bijt medewerker McDonalds in Nijmegen

NIJMEGEN - Een man heeft zaterdagavond in Nijmegen een medewerker van de McDonalds gebeten. Ook viel hij verschillende klanten aan, aldus de politie op Facebook.

De man was gisteravond aanwezig in een McDonalds in het centrum van Nijmegen. Om nog onbekende reden werd hij boos en heeft hij, naast het personeelslid, verschillende klanten aangevallen. Het is niet bekend hoe ernstig de verwondingen zijn.

De politie was tijdens het incident in de buurt en kon de man snel aanhouden. Op Facebook meldt de politie dat ze nog wel opzoek zijn naar getuigen van het incident. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Als profvoetballer was hij onoverwinnelijk, nu strijdt Hent tegen dementie
    PREMIUM

    Als profvoet­bal­ler was hij onoverwin­ne­lijk, nu strijdt Hent tegen dementie

    NIJMEGEN - Mooi beeld. Vader Hent en zoon Freek Kornelis liggen in tegenovergestelde richting languit op het voetbalveld. Ze kijken in het niets omhoog, hun hoofden naast elkaar. Freek die de emotionele woorden spreekt: ,,Als profvoetballer was mijn vader onoverwinnelijk. Hij stopte elke aanvaller en won vele wedstrijden. Tot hij zijn grootste tegenstander tegenkwam: dementie. Deze strijd is helaas nog niet te winnen.”

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.