Man en vrouw gewond na steekpartij in Nijmegen

VIDEO/UPDATENIJMEGEN - Een man en een vrouw zijn vrijdagavond gewond geraakt bij een steekpartij in een appartement aan de Slotemaker de Bruïneweg in Nijmegen. De politie is met veel voertuigen ter plaatse.

De twee slachtoffers zijn naar het Radboudumc in Nijmegen vervoerd. Het zou volgens een woordvoerder van de politie gaan om een conflict in de relationele sfeer. De twee liggen nog in het ziekenhuis, maar zijn niet levensbedreigend gewond. 

De melding kwam rond 20.15 uur binnen. De steekpartij is vermoedelijk binnen gebeurd. Op de derde verdieping van het gebouw was een woning afgezet met linten. Politie stond voor de deur.

Volledig scherm
Een gewonde na een steekpartij in Nijmegen aan de Slotemaker de Bruïneweg © Fernando Bot/Persbureau Heitink
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Een flinke tik op de vingers voor vuurwerk, en dan is John niet meer zo cool
    PREMIUM
    De politierechter

    Een flinke tik op de vingers voor vuurwerk, en dan is John niet meer zo cool

    John (23) is een uit de kluiten gewassen jongen die energiek de rechtszaal binnenkomt, alsof hij even een futiel dingetje moet regelen. Maar in de aanklacht gaat het om een misdrijf waarop hoge straffen staan: eind 2017 is hij betrapt op het bezit van illegaal vuurwerk: 98 knallers, met schilderachtige namen als Super Cobra 6, Titanium Salute en niet te vergeten de befaamde Gorilla Bomb - niet te verwarren met de gelijknamige marihuanasoort die ook explosief schijnt te zijn.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.