Man gewond bij ‘explosie’ in Nijmeegse woning

update / videoNIJMEGEN - In Nijmegen is woensdagavond een explosie geweest in een woning. De bewoner van het pand is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. 

Een verslaggever ter plaatse meldt dat de explosie plaatsvond rond 19.00 uur op de Hatertseveldweg. Diverse buurtbewoners gaven aan een harde knal te hebben gehoord. De politie is op dit moment bezig met een onderzoek en heeft de omgeving afgezet. De schade aan het huis is groot, de ruit van de woonkamer is in ieder geval zwaar beschadigd.

Volgens een woordvoerder van de politie is de man zelfstandig in de ambulance in gegaan. De forensische opsporing van de politie gaat onderzoek doen naar de toedracht van de explosie.

Omwonenden gaven aan dat de bewoner van het pand de explosie mogelijk zelf veroorzaakt zou hebben. De politie kon dit desgevraagd nog niet bevestigen. De man is volgens de buurtbewoners bekend met psychiatrische problemen en zou al eerder voor overlast in de straat hebben gezorgd.

Volledig scherm
De woning heeft flinke schade opgelopen © Tom Hessels
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.