Volledig scherm
De wagen liep schade op © Davy Derksen/112 Nieuwsgroep

Man gewond door botsing op A73 bij Nijmegen, weg weer vrij

NIJMEGEN/MALDEN - Een man is woensdagmorgen gewond geraakt door een ongeval op de A73, tussen Malden en Nijmegen. De weg was daarom even voor 06.00 uur een tijdje afgesloten, waardoor verkeer over de vluchtstrook moest.

De automobilist zag de file te laat en klapte daardoor op zijn voorganger. Hierdoor ontstond een kop-staartbotsing. Vanaf Cuijk tot en met Nijmegen stond vervolgens een grote file. 

Tegen 6.30 uur was de weg weer vrijgegeven. De man is gewond afgevoerd naar het ziekenhuis. Beide betrokken wagens liepen veel schade op door het ongeluk.  

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Youri Loen terug naar De Goffert in het ‘verkeerde’ shirt
    PREMIUM

    Youri Loen terug naar De Goffert in het ‘verkeerde’ shirt

    NIJMEGEN - Voetbaltrainers houden de opstelling in aanloop naar een wedstrijd het liefst zo lang mogelijk geheim, maar Youri Loen (28) doet niet moeilijk als hem gevraagd wordt naar de eerste elf van Almere City, dat vrijdagavond in De Goffert aantreedt tegen NEC. ,,Links op het middenveld staat Youri Loen. De andere tien plekken moeten nog worden ingevuld’’, zegt de oud-NEC’er met een grote glimlach op zijn gezicht.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.