Man komt onder bestelbus in Nijmegen

VideoNIJMEGEN - Een man is donderdagochtend gewond geraakt toen hij in Nijmegen werd overreden door een bestelbus. Dat gebeurde kort na 08.30 uur nabij een bouwplaats, op de campus van de Radboud Universiteit, aan de Heyendaalseweg. Het slachtoffer werd met inzet van collega’s uiteindelijk door de brandweer bevrijd. Zijn verwondingen vallen volgens de eerste berichten mee.

De bus stond stil op aflopend terrein maar begon plots te bewegen. De man kon niet meer wegkomen en belandde onder het voertuig.

Collega’s zouden hem hebben ontzet door de bestelbus met een werktuig op te tillen. 

Volledig scherm
Hulpverlening na het ongeval in Nijmegen. © Davy Derksen/112 Nieuwsgroep
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Verkeersellende rond Nijmegen verwacht door werk aan Waalbrug, wat doe jij?
    stem

    Verkeersel­len­de rond Nijmegen verwacht door werk aan Waalbrug, wat doe jij?

    NIJMEGEN - Door grootschalig werk aan de Nijmeegse Waalbrug wordt de komende anderhalf jaar grote drukte in het verkeer in en om de stad verwacht. De werkzaamheden beginnen aanstaande vrijdag. De gemeente Nijmegen probeert mensen te stimuleren om de fiets te pakken. Ook willen ze cadeautjes gaan uitdelen aan automobilisten die de spits mijden. Maar hoe ben jij van plan om te gaan met de verwachte drukte?

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.