Genieten van het mooie weer bij de Bisonbaai. Die plek kreeg afgelopen week te maken met een oudere man die vreemd gedrag vertoonde.
Volledig scherm
PREMIUM
Genieten van het mooie weer bij de Bisonbaai. Die plek kreeg afgelopen week te maken met een oudere man die vreemd gedrag vertoonde. © Gerard Verschooten

Man masturbeert en begluurt zonnebadende meisjes bij Bisonbaai: ‘Hij bleef ons volgen én staren’

OOIJ - Hij bevredigde zichzelf openlijk op het strand. En was vermoedelijk dezelfde persoon die een moeder met dochters vanuit de bosjes bespiedde. Worden zonaanbidders bij de Bisonbaai in Ooij geplaagd door een vieze man? 

7 reacties

 • Gerry Rutten

  2 weken geleden
  Heeft allemaal weinig om het lijf zulke artikelen.
 • Frans van Raaij

  2 weken geleden
  Er is maar een manier om hier een eind aan te maken. Plaats in ieder geval borden daar waar het naaktstrand begint. Dat helpt natuurlijk niet tegen dit soort mannen, maar zou tenminste al veel schelen.
 • W. Loeffen

  2 weken geleden
  Erik, als je naakte mannen ziet lopen buiten het stuk wat gedoogd is, dan moet je ze daar op aanspreken. Ik ben er een paar keer geweest en heb best wel een aantal vrouwelijke naturisten gezien. Het is een mooi gebied, waar je rustig van de zon en het water kunt genieten. Er staat idd geen bordje, maar oplettenden kunnen wel zien waar ongeveer de scheidslijn is en de meeste passen hun ligplek daar op aan.
 • Pieter Upcove

  2 weken geleden
  @ Lamers Ik kom hier al meer dan 35 jaar en, ook destijds toen de baai nog eigendom was van Boer Peters, was het al een homo nudistenstrand. Over de jaren heen is het mannenstrand verplaats naar de Waal en word er nu (steeds meer gekleed) ongekleed gerecreëerd. Maar waarover in het artikel geklaagd wordt kan natuurlijk niet, dat snapt iedereen.
 • Adriaan Van Dijk

  2 weken geleden
  wat zal de hulp zijn die ze hem aanbieden ?

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.