Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © Free Images

'Man ontvoerde zijn ex en haar minnaar en sloeg hen met ijzeren staaf'

BERG EN DAL - Een 47-jarige man uit Nijmegen ontvoerde in het voorjaar van 2016 op spectaculaire wijze zijn inmiddels ex-vrouw en haar vermeende minnaar. Dat vermoedt justitie althans, zo bleek dinsdag in de rechtbank van Zutphen. De Nijmegenaar zou daarbij zijn bijgestaan door liefst vijf mede-ontvoerders.

Wegens ziekte van de advocaat kwam het niet tot een inhoudelijke behandeling. Wel nam de officier van justitie al een voorschot op de beschuldigingen jegens verdachte.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Megaknuffel voor Stevenskerk betaalt zich alsnog uit
    PREMIUM
    ´t Plein

    Megaknuf­fel voor Stevens­kerk betaalt zich alsnog uit

    Eindelijk komt er geld van het rijk voor de restauratie van de Stevenskerk: 5,5 miljoen euro. Een godsgeschenk noemen sommigen het al. In 2011 en 2012 lagen er al aanvragen, maar Den Haag gaf geen cent. De stichting die dit eeuwenoude rijksmonument, het icoon van Nijmegen, beheert, mopperde flink. Maar wat de organisatie vooral deed was het bundelen van krachten om de historie van de Stevenskerk én de bijzondere mogelijkheden als ontmoetingscentrum nogmaals voor het voetlicht te brengen.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.