Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © Free Images

'Man ontvoerde zijn ex en haar minnaar en sloeg hen met ijzeren staaf'

BERG EN DAL - Een 47-jarige man uit Nijmegen ontvoerde in het voorjaar van 2016 op spectaculaire wijze zijn inmiddels ex-vrouw en haar vermeende minnaar. Dat vermoedt justitie althans, zo bleek dinsdag in de rechtbank van Zutphen. De Nijmegenaar zou daarbij zijn bijgestaan door liefst vijf mede-ontvoerders.

Wegens ziekte van de advocaat kwam het niet tot een inhoudelijke behandeling. Wel nam de officier van justitie al een voorschot op de beschuldigingen jegens verdachte.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Rechter: zijn de krakers van de waterzuivering er eigenlijk nog wel?

    Rechter: zijn de krakers van de waterzuive­ring er eigenlijk nog wel?

    Zitten er nog krakers in de voormalige kantoorruimte van de waterzuiveringsinstallatie aan de Jonkerstraat in Nijmegen? ,,Zijn ze niet geschrokken van de dagvaarding?", vroeg de kortgedingrechter in Arnhem zich donderdag af. De curator van de failliete InnovioPapers BV (voorheen Sappi) die het kort geding aanspande, weet het eigenlijk niet zeker. ,,Er staat nog steeds een tentje. En een bromfiets. Ik sluit niet uit dat ze er nog zijn."

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.