Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Getty Images/iStockphoto

Man rijdt 208 om politie af te schudden die hem snapte bij snelheidscontrole

LENT - Tijdens een lasercontrole door de politie bij Lent werd een automobilist donderdagavond betrapt op een forse snelheidsovertreding. Hij reed 125 kilometer per uur op de Prins Mauritssingel, waar je 50 mag. 

De politie besloot hem te volgen en probeerde hem te bewegen te stoppen, maar de man trapte het gaspedaal alleen maar dieper in. Tijdens de rit liep de snelheid op tot 208 kilometer per uur. De bestuurder werd uiteindelijk ter hoogte van Elst staande gehouden en het rijbewijs is ingenomen.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Wat moet rechter met verwarde personen die gevaar opleveren doordat ze de gaskraan opendraaien
    PREMIUM

    Wat moet rechter met verwarde personen die gevaar opleveren doordat ze de gaskraan opendraai­en

    ARNHEM - Je denkt dat je rustig en veilig woont, en opeens moet je je huis uit vanwege een gaslucht en explosiegevaar. Het gebeurde afgelopen zomer in Nijmegen twee keer binnen vier dagen: aan de Gildekamp in Lindenholt op 8 juli 2019, en aan de Neerbosscheweg vlak bij het Goffertstation op 11 juli. Wat de geestelijke gezondheidszorg niet kan voorkomen, komt bij de rechter op het bord. En wat doet die ermee?

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.