Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Getty Images

Man stevig mishandeld tijdens Koningsnacht in Nijmegen

NIJMEGEN - Een man uit Nijmegen is tijdens Koningsnacht mishandeld. Hij is naar het ziekenhuis gebracht en heeft aangifte gedaan. De politie is nog op zoek naar de daders, een man en een vrouw.

De politie vertelt op Facebook dat de mishandeling heeft plaatsgevonden op de Prins Bernardstraat. De man uit Nijmegen had rond 03.30 uur een woordenwisseling met de daders. Dit vond plaats in het café O24 op de Van Welderenstraat. Hierna vertrok de man uit het café. Niet veel later werd hij op de Prins Bernardstraat ingehaald door een witte auto met daarin de daders en nog enkele andere mannen. 

Hierna stapte de mannelijke dader uit ‘de kleine’ auto en schopte het slachtoffer enkele keren. Inmiddels was ook de vrouw uitgestapt en heeft het slachtoffer nog enkele malen tegen het hoofd getrapt. Hierna is de vrouw weer achterin de auto gestapt en zijn ze vertrokken. Het slachtoffer is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. 

De mannelijke verdachte is tussen de 25-30 jaar oud, donker getint en mogelijk Antilliaans. Hij is ongeveer 1.80 meter en te herkennen aan zijn lange dreadlocks. Ook droeg hij vannacht een grijskleurig T-shirt met een zwarte opdruk. De vrouwelijke verdachte van ongeveer 20 - 30 jaar  had ook een donkere huiskleur. Zij is ongeveer 1.70 - 1.75 meter en droeg haar zwarte haren los tot op de schouder. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.