Exterieur van de rechtbank in Arnhem
Volledig scherm
Exterieur van de rechtbank in Arnhem © ANP

Man trapt ambulancepersoneel, personeel teleurgesteld om lage straf

ARNHEM - Teleurstelling overheerst bij de ambulancemedewerkers die deze dinsdag naar de politierechter in Arnhem zijn gekomen. De rechter legt een 32-jarige Nijmegenaar, die een van hen een trap tegen zijn borst gaf, een voorwaardelijke werkstraf op. 

19 reacties

 • Joost Smits

  4 jaar geleden
  Hulpverleners worden in de steek gelaten. Typisch is als een rechter of lid van openbaar ministerie betrokken is. Alle registers worden losgetrokken. Triest
 • Gerrit Louter

  4 jaar geleden
  Er zijn  inderdaad  diverse  rechters die totaal ongeschikt zijn voor dit beroep , die komen echt van een andere planeet...! dus word het niet eens tijd dat de regering ook dit soort miskleunende rechters de laan uit kan sturen...?
 • Anonymous

  4 jaar geleden
  Waarschijnlijk is het een reactie van een rechter!
 • Anonymous

  4 jaar geleden
  Geldt misschien alleen voor politie? Zou overigens juist voor ambulance en brandweer moeten gelden vind ik.
 • ludo tausch

  4 jaar geleden
  Rechters staan duidelijk los van mens en maatschappij. Deze rechter serveert er nog een wond bij voor het slachtoffer! En dit is niet de enigste uitspraak die dat teweeg brengt. Het regent van protesten bij het Volk over te slappe straffen en uitspraken. Daarmee plaatst de Rechtspraak zich nog meer buiten de maatschappij als dan ze al staan in hun ivoren toren van onschendbaarheid.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.