Volledig scherm
© ANP XTRA

Man uit Grave in Nijmegen bewusteloos geschopt en geslagen: getuigen gezocht

NIJMEGEN - Een 25-jarige inwoner van Grave die ernstig gewond raakte bij een geweldsincident in Nijmegen afgelopen weekeinde, ligt in zorgwekkende toestand in het ziekenhuis. 

De man werd in de nacht van vrijdag 20 juli op zaterdag 21 juli, tussen 01.45 en 01.50 uur, op de Spinthuisplaats tegen zijn hoofd geschopt en geslagen. De man uit Grave liep er met zijn vriendin toen hij een groepje van zes tot acht mannen tegemoet kwam. Het slachtoffer raakte in gesprek met één van de mannen en even later kwam er een ander uit de groep bijstaan. Deze bleek verbaal nogal agressief. Die gaf hem even later een aantal vuistslagen op het hoofd. Op de grond is het slachtoffer nog enkele malen tegen het hoofd geschopt waardoor hij buiten bewustzijn raakte. Het groepje rende daarna richting Waalkade. Omstanders hebben het slachtoffer in stabiele zijligging gelegd en de hulpdiensten gewaarschuwd. De politie is op zoek naar getuigen.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.