Politieonderzoek nadat in een woning aan de 30ste straat van de Nijmeegse wijk Gildekamp donderdag 27 mei het dode lichaam is aangetroffen van Henk Bos.
Volledig scherm
PREMIUM
Politieonderzoek nadat in een woning aan de 30ste straat van de Nijmeegse wijk Gildekamp donderdag 27 mei het dode lichaam is aangetroffen van Henk Bos. © Gerard Verschooten

Man verdacht van gewelddadige dood Nijmegenaar Henk is geen cliënt van zorginstelling Driestroom: ‘Ook wij zijn geschrokken’

NIJMEGEN - De 20-jarige man die wordt verdacht van betrokkenheid bij de gewelddadige dood van Henk Bos in de Nijmeegse wijk Gildekamp, is geen cliënt van Driestroom. Dat laat de zorginstelling weten op de eigen website. 

1 reactie

  • Mari van Delft

    1 week geleden
    Niet alleen bij deze vrouw die een cliënt is van Driestroom maar op veel meer plaatsen word z.g. begeleiding geboden van 9.00 tot 23.00 en voor de rest worden ze aan hun lot over gelaten. Bij calamiteiten zijn er 1 hooguit 2 verzorgende in een heel groot gebied die opgeroepen kunnen worden. Voordat die terplekken zijn,zijn ze er al snel een uur verder. Onveilig voor de buurt en de bewoners. Overdag zitten er vele verzorgende ook te slapen (de goede daargelaten) slecht toezicht.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.