Vierdaagsefeesten. Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Vierdaagsefeesten. Foto ter illustratie. © Gerard Verschooten

Man zegt zich niets te herinneren van verkrachting Arnhemse bij Vierdaagsefeesten: ‘U kletst uit uw nek’

ZUTPHEN – ‘Bizar’. Het woord klinkt meermalen tijdens de rechtszaak tegen een 23-jarige Tilburger die wordt verdacht van het verkrachten van een Arnhemse tijdens de Vierdaagsefeesten in Nijmegen in 2017. De man zegt zich niets te herinneren. Niet van de Vierdaagse, niet van de vrouw, niet van de verkrachting. Hij zegt zich zelfs niets te herinneren van de afgelopen vijf jaar.

3 reacties

 • Gerrit Louter

  1 maand geleden
  Waarom word er bij de straf bepaling eigenlijk altijd rekening gehouden met het feit dat het gepleegde feit jaren geleden heeft plaats gevonden , dat doet toch niets aan het gepleegde misdrijf af..! het is de rechterlijke macht die ernstig tekort schiet in het tijdig afhandelen van strafzaken , deze eventuele straf slaat dan ook nergens op... de rechter zegt het zelf al...deze man kletst uit zijn nek. ! laat dit dan ook duidelijk merken in uw uitspraak over 14 dagen..geef hem de volle mep !
 • G.J. Guilik

  1 maand geleden
  Ze had een langere straf in gedachten maar hield er rekening mee dat het om een inmiddels oude zaak gaat. Het was 2017!!! Dat is toch niet oud. Een straf van 1 jaar en negen maanden, met goed gedrag hoogstwaarschijnlijk zit hij hooguit 10 maanden. Schande mevrouw de officier van justitie, schande, schande en nogmaals schande.
 • Jan Jansen

  1 maand geleden
  Die smoes heb ik eerder gehoord. Ging dan wel over totaal iets anders. Maar die persoon kwam er maar mooi mee weg. Dus dit zullen we wel vaker te horen krijgen.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.