Man zwaargewond na val van spoorbrug Graafseweg in Nijmegen

videoNIJMEGEN - Een man is vanochtend zwaargewond geraakt door een val vanaf de spoorbrug op de Graafseweg in Nijmegen, ter hoogte van de Campusbaan. Hoe de man naar beneden is gevallen, is nog niet bekend. De politie is direct een groot onderzoek begonnen en heeft de omgeving afgezet.

Voorbijgangers op de fiets zagen de man rond 6.40 uur zwaar gewond liggen en schakelden de hulpdiensten in. Vanwege zijn verwondingen werd ook de traumahelikopter ingezet. Een trauma-arts is met het slachtoffer in de ambulance meegegaan naar het Radboudumc.

Volgens de politie is het niet duidelijk of de man per ongeluk gevallen is, van de brug is geduwd of zelf is gesprongen. Ze hoopt dat er getuigen zijn die iets van het incident hebben gezien.

Volledig scherm
Politie op de Campusbaan onder de brug van de Graafseweg waar de zwaargewonde man is gevonden. © 112 Nieuwsgroep/Waldie Rutten
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.