Volledig scherm
Zoektocht in Maas-Waalkanaal naar vermiste Marga Peperkamp hervat. © Paul Rapp

Marga Peperkamp uit Nijmegen is nog steeds niet gevonden

NIJMEGEN - De tweede zoekactie op het Maas-Waalkanaal naar Marga Peperkamp heeft niets opgeleverd. De politie zocht vrijdag de hele dag vanaf een boot met reddingshonden naar de vermiste Nijmeegse (60), die op nieuwjaarsdag in overspannen toestand haar woning in de Jadestraat verliet.   

 Donderdag zocht de politie ook al uren met een sonarboot naar Peperkamp in het Maas-Waalkanaal, ter hoogte van roeivereniging Phocas. Er werd op die plek gezocht omdat reddingshonden van RHWW in Duiven daar woensdagavond begonnen te blaffen. RHWW was op verzoek van de familie komen zoeken in de wijk Hatert, waar Peperkamp woont. 

Donderdagmiddag werd een schoen gevonden, geklemd tussen basaltblokken naast het kanaal. Peperkamp, een bekende verschijning in de wijk, droeg volgens haar familie zulke schoenen.   

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.