Namens de brandweer neemt Ben Maassen (links) de feestversiering in 't Nimweegs Feestcafé aan de Bloemerstraat onder de loep.
Volledig scherm
Namens de brandweer neemt Ben Maassen (links) de feestversiering in 't Nimweegs Feestcafé aan de Bloemerstraat onder de loep. © Foto DG

Marikenpaleis veilig, carnaval kan van start

NIJMEGEN - Niets staat een denderend carnavalsfeest in het Marikenpaleis nog in de weg. Na een door onder meer gemeente en brandweer gehouden schouw kreeg exploitant Bart van de Berg vanmiddag groen licht de deuren te openen. Al moest hij daarvoor nog wel wat aanbevelingen van de controleurs opvolgen. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Meer coronabesmettingen in Gelderse steden maar geen ziekenhuisopnames, één patiënt in Tiel overleden
    ZO ZIT HET IN JOUW REGIO

    Meer coronabe­smet­tin­gen in Gelderse steden maar geen ziekenhuis­op­na­mes, één patiënt in Tiel overleden

    TIEL / NIJMEGEN - Terwijl vooral in de Randstad afgelopen dagen weer een flinke toename in coronabesmettingen te zien is, blijft het beeld in grote delen van Gelderland, de regio Maasland en Utrechtse Heuvelrug stabiel. Steden als Ede, Nijmegen en Arnhem kennen relatief de meeste nieuwe besmettingen. Maar tot ziekenhuisopnames heeft het in die gemeenten niet geleid.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.