Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © Rob Engelaar

Mark (30) veroorzaakt run op energietoeslag, Nijmegen trapt op rem: (nog) geen geld voor studenten

NIJMEGEN - Nijmegenaren kloppen massaal aan bij de gemeente voor 800 euro energietoeslag. Op die eenmalige uitkering is een run ontstaan sinds student Mark Mulder (30) deze maand een rechtszaak won van de gemeente Nijmegen. Máár: de verzoeken van studenten hebben geen zin.

21 reacties

 • G Haan

  1 maand geleden
  Lijkt me nou echt een taak voor kamerverhuurders om de studenten tegemoet te komen. Die moeten samen maar eens een fonds oprichten waar studenten in nood terecht kunnen!
 • Frans Bonnes

  1 maand geleden
  Even voor iedereen: De uitspaak van de rechtbank geldt alleen in dit geval en voor deze student. Dus zeker niet automatisch voor iedere student. Wel of niet thuis wonend of met meerdere in een studentenhuis. In principe zou nu dus elke student
 • Jan Jansen

  1 maand geleden
  degene op wiens naam het energiecontract staat en dus uiteindelijk de rekening betaald zou de toeslag mogen krijgen.
 • Anton van Driel

  1 maand geleden
  30 en nog steeds student? Zal wel een fikse studie en dito lening zijn dan.. gewoon lekker bij pa en ma op zolder tot je 37e dan heb je al dat gezeur niet.
 • rebecca langendoen

  1 maand geleden
  Wat een waardeloos argument weer van de gemeente nijmegen het geld raakt op er is geld zat in dit land het gaat alleen naar de verkeerde alles maar lekker binnenhalen.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen