Een eerdere editie Matrixx at the Park.
Volledig scherm
PREMIUM
Een eerdere editie Matrixx at the Park. © Richard Brunsveld

Matrixx at the Park krijgt geen vergunning en gaat daarom tóch niet door

NIJMEGEN - Matrixx at the Park gaat deze zomer niet door. De gemeente verleent de organisatie geen vergunning. Het zou het eerste grote evenement zijn in de stad ná corona. Volgens de organisator David Brons verhindert een gebrek aan capaciteit bij de politie de vergunning.

4 reacties

 • Tony Peters

  1 jaar geleden
  Alweer een goed besluit van Bruls.. tweede van deze week, uhhh jaar. Gisteren een drugspand gesloten en nu dit afgelasten. Ga zo door Bruls!
 • richy vervuurt

  1 jaar geleden
  matrix at the park wil alleen geld verdienen en is niet geintreceerd in kriteik
 • Harry Nak

  1 jaar geleden
  Godzijdank. Dat scheelt alle omwonenden een hoop herrie en kotsende, pissende en agressieve doorgesnoven en pillenslikkende jongeren.
 • Y. Vanden Berg

  1 jaar geleden
  Goed besluit van de gemeente. Het is fijn dat de stad de enorme geluidsoverlast bespaard blijft. De herrie was vaak in Dukenburg nog hoorbaar . De bewering van de Matrix dat het goed is voor de stad vinden wij daarom niet juist. Wij zijn in elk geval opgelucht.
 1. ‘Mag ik rechts inhalen op de snelweg als anderen onnodig links rijden?’
  VRAAG & ANTWOORD

  ‘Mag ik rechts inhalen op de snelweg als anderen onnodig links rijden?’

  ‘Op de route Eindhoven-Schiphol bestaat een groot deel van de snelweg uit vijf rijstroken’, aldus lezer Tuscar Leiseboer in de vraag & antwoord-rubriek van onze autoredactie. ‘Vaak rijden er auto’s op de vierde of zelfs vijfde rijstrook terwijl er meer dan genoeg ruimte is op de eerste drie. Als ik op de eerste strook rijd en zo’n auto in wil halen, moet ik dan helemaal naar de vijfde (meest linker) strook als er iemand op de vierde rijdt?’

In samenwerking met indebuurt Nijmegen