Matthijs laat zijn hond uit in de stank van schepen: ‘Benzinelucht blijft hangen op het strand’

NIJMEGEN - Matthijs Wierink is een van de 1.300 mensen die een petitie tegen ontgassen heeft ondertekend. Hij ruikt de benzinelucht regelmatig.

19 reacties

 • Wim

  3 jaar geleden
  Ja neem je verantwoording , je kan die hond niet er doorheen laten lopen je mishandeld die hond.
 • gezondverstand

  3 jaar geleden
  Volgens mij wordt er ook ontgast op het Maas -Waalkanaal. Ze zouden daar ook eens meet apparatuur moeten ophangen.
 • Weschietennietechtop

  3 jaar geleden
  Zoals al in een eerdere reactie genoemd:Minister "van ik heb er geen verstand van " van  Nieuwenhuizen, heeft eerder aangegeven dat het wel meevalt. Waarschijnlijk gebruikt ze oude rekenmodellen van het Planbureau. Dezelfde wijsheid gebruikt ze om uit te leggen dat Vliegveld Lelystad er moet komen.Waarom ? Omdat Schiphol een lekkere doorvoerhaven is, iemand er veel geld aan verdient = Overheid?Je vraagt je af met welke politieke idealen zij de politiek is ingestapt; en of ze 's avonds nog in de spiegel durft te kijken. Wat vertelt ze haar kinderen? Mamma vernachelt het milieu??
 • pino

  3 jaar geleden
  Vrienden van ons die buiten Nijmegen komen vinden dat Nijmegen altijd stinkt. Ze hebben het altijd over riolering lucht. Wellicht is dit de oorzaak.
 • Stefan

  3 jaar geleden
  @Wind Geen negatieve duim van mij. Maar wel denk ik dat het argument "ik heb er zelf voor gekozen om daar te wonen" in dit verhaal niet heel relevant is. Dat mensen er zelf voor gekozen hebben ergens te wonen, wil niet zeggen dat ze aan illegale lozingen van gevaarlijke stoffen blootgesteld moeten worden. Bovendien hadden de meeste mensen er geen weet van, dus konden ze er ook niet bewust voor kiezen.
 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.
 2. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  4

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.