Matthijs laat zijn hond uit in de stank van schepen: ‘Benzinelucht blijft hangen op het strand’

NIJMEGEN - Matthijs Wierink is een van de 1.300 mensen die een petitie tegen ontgassen heeft ondertekend. Hij ruikt de benzinelucht regelmatig.

19 reacties

 • Wim

  4 jaar geleden
  Ja neem je verantwoording , je kan die hond niet er doorheen laten lopen je mishandeld die hond.
 • gezondverstand

  4 jaar geleden
  Volgens mij wordt er ook ontgast op het Maas -Waalkanaal. Ze zouden daar ook eens meet apparatuur moeten ophangen.
 • Weschietennietechtop

  4 jaar geleden
  Zoals al in een eerdere reactie genoemd:Minister "van ik heb er geen verstand van " van  Nieuwenhuizen, heeft eerder aangegeven dat het wel meevalt. Waarschijnlijk gebruikt ze oude rekenmodellen van het Planbureau. Dezelfde wijsheid gebruikt ze om uit te leggen dat Vliegveld Lelystad er moet komen.Waarom ? Omdat Schiphol een lekkere doorvoerhaven is, iemand er veel geld aan verdient = Overheid?Je vraagt je af met welke politieke idealen zij de politiek is ingestapt; en of ze 's avonds nog in de spiegel durft te kijken. Wat vertelt ze haar kinderen? Mamma vernachelt het milieu??
 • pino

  4 jaar geleden
  Vrienden van ons die buiten Nijmegen komen vinden dat Nijmegen altijd stinkt. Ze hebben het altijd over riolering lucht. Wellicht is dit de oorzaak.
 • Stefan

  4 jaar geleden
  @Wind Geen negatieve duim van mij. Maar wel denk ik dat het argument "ik heb er zelf voor gekozen om daar te wonen" in dit verhaal niet heel relevant is. Dat mensen er zelf voor gekozen hebben ergens te wonen, wil niet zeggen dat ze aan illegale lozingen van gevaarlijke stoffen blootgesteld moeten worden. Bovendien hadden de meeste mensen er geen weet van, dus konden ze er ook niet bewust voor kiezen.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen