De Jan Linders aan de Frankrijkstraat in Nijmegen-Noord stond donderdagavond vol rook.
Volledig scherm
De Jan Linders aan de Frankrijkstraat in Nijmegen-Noord stond donderdagavond vol rook. © Jeffrey Slendebroek /Persbureau Heitink

Medewerker laat per ongeluk inbraakpreventie afgaan: Jan Linders in Lent vol rook

LENT - De Jan Linders aan de Frankrijkstraat in Nijmegen-Noord heeft donderdagavond vol rook gestaan. Een medewerker die nog in de supermarkt aanwezig was liet per ongeluk de rookgenerator af gaan die normaal gesproken in werking treedt als er wordt ingebroken. 

 1. Indrukwekkende Sunset March over de Oversteek met bizar einde
  PREMIUM

  Indrukwek­ken­de Sunset March over de Oversteek met bizar einde

  NIJMEGEN - Hoe vaak zou een gemiddelde Parijzenaar de Eiffeltoren beklimmen? En bezoekt een New Yorker het Vrijheidsbeeld eigenlijk wel eens? Monumenten die beroemd zijn over de hele wereld roepen in de eigen achtertuin eigenlijk nauwelijks op tot bewondering. Misschien wordt het tijd om met andere ogen te kijken naar de Oversteek, waar gedegen onderzoek aan de basis stond van een kunstwerk dat stil en onzichtbaar aanwezig is.
 2. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  6

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.