Hoofdingang Radboudumc.
Volledig scherm
PREMIUM
Hoofdingang Radboudumc. © Paul Rapp

Medisch oncoloog voelt zich bevrijd: ‘Geen medische missers, dat vat de hele zaak samen’

NIJMEGEN - Blij en opgelucht. Zo reageert de medisch oncoloog die het Radboudumc wilde ontslaan. ,,Het Hof bevestigt wat zij altijd heeft gezegd. Er zijn door het Hof geen medische missers geconstateerd. Dat vat de hele zaak wel goed samen”, laat advocaat Wilco Nieuwenhuis namens de arts weten.

7 reacties

 • Peter Ven

  5 maanden geleden
  Ik als patiënt van deze oncologe kan zeggen dat zij mij op uitstekende wijze heeft behandeld. Zowel communicatief als qua behandeling. Had zij niet op die manier mijn behandeling aangepakt was ik eind 2017 al dood geweest. Ik ben het daarom ook totaal niet eens met deze heksenjacht die nu plaats vind. Ik heb mijn huidige leven naast het geluk dat ik heb, mede aan haar te danken. Als kankerpatiënt heeft dit hele proces van wraak zoeken mij meer gedaan dan de constatering dat ik kanker had.
 • Jeroen

  5 maanden geleden
  Weet je wel waar je over praat, er zijn meerdere mensen (vroeg tijdig) overleden door de fouten van deze arts
 • Reur

  5 maanden geleden
  Ik zou wel eens wat ervaringen van patiënten met deze oncoloog willen lezen. 
 • Jan

  5 maanden geleden
  Als je met een sleepnet over de bodem van de Noordzee gaat dan zit er altijd wel wat in. Kennelijk heeft het Radboudumc dit sleepnet gebruikt om deze oncoloog te lozen en het zou mij niet verbazen als later uitkomt dat het bestuur van de Radboud Universiteit ook een sleepnet heeft gehanteerd om de pas aangestelde decaan van de Filosofiefaculteit de deur uit te werken. Wie een hond wil slaan kan altijd wel een stok vinden.
 • Ton

  5 maanden geleden
  Precies. Ik heb een procedure (geen proces) gevoerd tegen Rijnstate. Mijn klacht was gegrond verklaard, maar voor de schade die uit het verkeerde handelen is gevloeid werd de aansprakelijkheid afgewezen. Die verzekeraars zijn grote boeven. En waarom? De betreffende oncoloog geldt als autoriteit, die willen ze niet beschadigen
 1. Bruls, twaalf maanden na eerste besmetting: ‘Corona, misschien zou het wel overwaaien, dacht ik nog’
  PREMIUM
  burgemeester in coronatijd
  4

  Bruls, twaalf maanden na eerste besmetting: ‘Corona, misschien zou het wel overwaaien, dacht ik nog’

  NIJMEGEN - ‘Dat Chinese griepje waait wel weer over’. Begin 2020 dacht Hubert Bruls nog over corona zoals zoveel landgenoten. Maar exact een jaar na het bekend worden van de eerste Nederlandse patiënt ziet hij dat de wereld compleet is veranderd. Dat vertelt de burgemeester van Nijmegen in zijn wekelijks rubriek ‘Burgemeester in coronatijd’.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

 1. Hubert Bruls onder de indruk van opstelling microfoons
  Play

  Hubert Bruls onder de indruk van opstelling microfoons

 2. Frits en Marianne vieren huwelijk met demonstratie
  Play

  Frits en Marianne vieren huwelijk met demonstra­tie

Nijmegen e.o.