Partydrugs.
Volledig scherm
PREMIUM
Partydrugs. © Hein Eikenaar/BD

Meer verslavingen, dus er zijn meer verslavingsartsen nodig

NIJMEGEN - Gepensioneerden die veel alcohol drinken, festivalgangers die een pilletje nemen, mensen die zware pijnstillers krijgen voorgeschreven: verslaving ligt in veel gevallen op de loer. Het is een van de redenen waarom de komende jaren meer verslavingsartsen nodig zijn. Het Nijmeegse Radboudumc breidt daarom het aantal opleidingsplaatsen uit.

  1. Schietpartij bij Nijmeegs tankstation leest als bloederig horrorscript: kind van passant werd onder dashboard gelegd
    PREMIUM
    Update/ Video

    Schietpar­tij bij Nijmeegs tankstati­on leest als bloederig horror­script: kind van passant werd onder dashboard ge­legd

    NIJMEGEN - De scene waarin een 29-jarige Nijmegenaar en zijn 33-jarige Nijmeegse vriendin belandden toen hij 150 gram heroïne zou verkopen bij tankstation ANAC in Nijmegen, leest als een bizar en bloederig filmscript. De officier van justitie eiste woensdag 8 jaar cel tegen de 22-jarige beoogde koper uit Den Haag, voor poging tot doodslag, wapenbezit en het bezit van vals geld.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Nijmegen e.o.