Woonwagenkamp aan de Teersdijk.
Volledig scherm
PREMIUM
Woonwagenkamp aan de Teersdijk. © Gerard Verschooten

Meer woonwagens op bestaande kampen: Teersdijk groeit uit naar 103 plekken

NIJMEGEN - Er mogen tien nieuwe woonwagens komen op vier bestaande kampen in Nijmegen. Verder onderzoekt de gemeente Nijmegen of er op Teersdijk nog eens vijftien nieuwe wagens kunnen worden geplaatst. 

 1. Nijmeegse woonwagenbewoners: gemeente praat wel met ons over meer standplaatsen, maar luistert niet
  PREMIUM

  Nijmeegse woonwagen­be­wo­ners: gemeente praat wel met ons over meer standplaat­sen, maar luistert niet

  NIJMEGEN - Woonwagenbewoners twijfelen of ze door moeten gaan met de gesprekken met de gemeente Nijmegen, omdat ze zich niet gehoord voelen. Zij zien vrijwel niets terug van hun wensen in het programma van eisen over de uitbreiding van het aantal standplaatsen met 25. Daarin staat dat de gemeente nieuwe clusters standplaatsen over de stad wil spreiden en slechts een kleine uitbreiding van het grote centrum aan de Teersdijk ziet zitten.
 2. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.