Volledig scherm

Meerdere kamers onbewoonbaar na brand in complex Johannes Vijghstraat

NIJMEGEN - In een pand aan de Johannes Vijghstraat in Nijmegen is woensdagavond brand uitgebroken. Door rookschade moeten meerdere bewoners de nacht elders doorbrengen. 

Even voor 19.30 uur kwam bij de brandweer de melding binnen dat er een brand woedde in een wooncomplex aan de Johannes Vijghstraat. De brandweer is met onder meer een hoogwerker ter plaatse gegaan. Volgens de website nieuwsuitnijmegen.nl bleken er bij controle door de brandweer geen mensen meer in het complex aanwezig. De brand zou beperkt zijn gebleven tot een kamer op de eerste verdieping. Door rook- en waterschade zouden meerdere kamers op de eerste en tweede verdieping onbewoonbaar zijn geraakt.

De brandweer doet onderzoek naar de oorzaak van de brand.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Populaire sluipweg in Nijmegen is niet zomaar uitgewist
    PREMIUM
    VIDEO

    Populaire sluipweg in Nijmegen is niet zomaar uitgewist

    NIJMEGEN - Spuugzat waren de omwonenden van de Griftdijk in Nijmegen-Noord de drukte op de doorgaande weg. De sluiproute maakte het leven in de aangrenzende nieuwbouwwijken op gezette tijden veel minder aangenaam. Zo'n beetje elke werkdag stond de boel 's ochtends en 's avonds luidruchtig vast. Om tafel met de gemeente Nijmegen kwamen de omwonenden zelf op het idee om de Griftdijk in de spitsuren verboden terrein te laten verklaren voor iedereen die er niet woont.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.