Meester Jesper neemt tatoeage na verloren weddenschap met z'n klas

videoNIJMEGEN - De Beuningse Meester Jesper (Jesper Hesseling) ging een weddenschap aan met zijn klas, groep 8 van basisschool De Wegwijzer in Winssen. 100.000 volgers op zijn Spotify-playlist Monthly Hits en hij zou óf zijn hoofd kaal scheren, óf een tatoeage nemen. 

Volledig scherm
Onder toeziend oog van leerlingen en veel media, moet Meester Jesper (Jesper Hesseling) eraan geloven: hij krijgt een tatoeage op zijn onderarm. © Paul Rapp
Volledig scherm
Meester Jesper (Jesper Hesseling) krijgt de tatoeage op zijn onderarm. © Paul Rapp

Zijn bos krullen was hem te lief, daarom besloot hij het logo van de playlist te laten tatoeëren bij Dutch Harbour in Nijmegen. De M van Monthly, de H van Hits en een kleine knipoog naar de J van Jesper. 

Onder toeziend oog van zijn leerlingen en een aantal cameraploegen onderging hij de pijn. Gelukkig was het zo gepiept, ongeveer na een half uurtje stond hij alweer buiten.

Spijt heeft hij er niet van, ondanks de grimassen tijdens het zetten van de tattoo. ,,Ik ben er echt heel blij mee. Het staat symbool voor een mooie periode in mijn leven.’’ Wat hij gaat doen bij 200.000 volgers? ,,Nou, ik denk niets, maar dat zullen we nog maar even afwachten’’, zegt hij met een grote grijns op zijn gezicht.

Volledig scherm
Het staat erop. De tatoeage is het logo van zijn Spotify-playlist Monthly Hits. De M van Monthly, de H van Hits en een knipoog naar de J (van Jesper). © Paul Rapp

De playlist Monthly Hits van Meester Jesper op Spotify:

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.