TK Maxx opent donderdag 10 oktober haar vestiging aan de Grote Markt in Nijmegen. Voor de opening wordt de rode loper nog even gestofzuigd.
Volledig scherm
PREMIUM
TK Maxx opent donderdag 10 oktober haar vestiging aan de Grote Markt in Nijmegen. Voor de opening wordt de rode loper nog even gestofzuigd. © Paul Rapp

Merkkleding voor een prikkie bij nieuwkomer TK Maxx

NIJMEGEN - Fraai is het niet, het pand waar jarenlang V&D in zat. En als dat grote gebouw in het hart van Nijmegen ook nog eens gesloten is. Maar dat is vanaf vandaag verleden tijd met de komst van TK Maxx.

Modezaak TK Maxx opent vanochtend de deuren van de nieuwe winkel aan de Grote Markt in Nijmegen. Met de komst van de prijsstunter is het pand waarin V&D zetelde weer wat meer gevuld. Jumbo en La Place zaten er al en begin november betrekt de Franse sportketen Decathlon de kelderverdieping. 

Op de begane grond, een shopvloer van in totaal 2000 vierkante meter, kunnen koopjesjagers hun slag slaan, want TK Maxx verkoopt merkkleding voor een prikkie. Het zijn veelal restpartijen dames- en herenkleding die tot 60 procent goedkoper is dan de adviesprijs. De nieuwkomer is goed voor 45 arbeidsplaatsen, waarvan de helft voor mensen die tot voor kort een uitkering hadden.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.