Volledig scherm
Stakende metaalwerkers in Nijmegen. © Bert Beelen

Metaalwerkers uit Nijmegen leggen werk weer neer

NIJMEGEN - Metaalwerkers uit Nijmegen en Wijchen leggen vrijdag weer het werk neer. Het is voor de vierde keer in een paar weken tijd dat ze staken. De strijd draait om een nieuwe cao. 

,,We gaan door", zegt FNV-vakbondsbestuurder Anita Dries. Werknemers van Smit Transformatoren, Hyster-Yale, machinefabriek De Boer, Lincoln Smitweld en Langenpac komen morgen niet naar het werk. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Jonge Democraten voeren ludiek actie in Nijmegen: Dump hier uw drugsafval
    Video

    Jonge Democraten voeren ludiek actie in Nijmegen: Dump hier uw drugsafval

    NIJMEGEN - ‘Heeft u nog drugsafval?’ Een ludieke actie, maar met een bloedserieuze ondertoon. De Jonge Democraten, de jongerenafdeling van D66, vraagt met de actie aandacht voor het dumpen van drugsafval rondom Nijmegen. Ze willen dat de overheid een plek inricht waar criminelen anoniem hun afval van de XTC-productie kunnen achterlaten. Maar eerst moeten de jonge democraten hun partij daarvan nog overtuigen.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.