Volledig scherm
PREMIUM
All about Living houdt opheffingsuitverkoop. © Stephen Friedrichs/DG

Meubelzaak in V&D-pand Nijmegen moet binnen halfjaar wijken voor multinational

NIJMEGEN  - Woonwinkel All About Living vertrekt begin 2019 uit het voormalige V&D-pand aan de Grote Markt in Nijmegen. Dat zegt eigenaar Frans Oosterbaan. Hij moet plaats maken voor een nieuwe huurder, die drie etages van het pand gaat betrekken. 

Volgens ingewijden gaat het om een grote, Amerikaanse multinational die merkkleding en meubels verkoopt. Mogelijke kandidaten zijn Urban Outfitters, Saks OFF 5TH en TK Maxx. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Elster tieners veroveren online kerstbomenhandel in regio
    VIDEO

    Elster tieners veroveren online kerstbomen­han­del in regio

    ELST - Steeds meer gaat online en wordt thuis bezorgd: van boodschappen tot speelgoed, van de wasmachine tot schoenen. ,,Dus waarom de kerstboom niet’’, vroegen Bart Mathijssen en Julian Macleane uit Elst zich hardop af. Dus trekken de twee 18-jarige de ondernemersschoenen aan en verspreiden komend weekend in de Betuwe, Arnhem en Nijmegen 50.000 flyers. In de hoop zoveel mogelijk kerstbomen achter de voordeuren te krijgen.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.