Volledig scherm
Het politiebureau aan de Stieltjesstraat. © Bert Beelen

Minderjarige scooterdief op heterdaad aangehouden in stalling

NIJMEGEN - Een minderjarige Nijmegenaar is dinsdagavond aangehouden toen hij een scooter probeerde te stelen. Ook had hij een iPhone bij zich die de avond daarvoor gestolen was in Nijmegen.

De verdachte werd aangehouden in de fietsenstalling van het Centraal Station in Nijmegen, na een tip van een alerte burger die op het naastgelegen politiebureau meldde dat er op dat moment een scooter gestolen werd.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Irakees (19) had seks met Syrisch meisje (15) en moet mogelijk cel in voor ontucht

    Irakees (19) had seks met Syrisch meisje (15) en moet mogelijk cel in voor ontucht

    NIJMEGEN - Een beetje naïef, maar vooral ook dramatisch, verliepen het leven en de liefde voor een Syrisch meisje van 16 afgelopen anderhalf jaar in Nijmegen. In een jaar tijd vluchtte ze uit haar land, scheidden haar ouders, werd ze verliefd én zwanger, en raakte ze haar zwangerschap én haar vriendje kwijt. Als de rechtbank ook vindt dat de relatie ontucht opleverde, is het dramafilmscenario compleet. De officier van justitie eiste 15 maanden cel.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.