Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP

Missers bij aanleg van warmtenet in Nijmegen blijven geheim

updateNIJMEGEN - Bij het besluit voor de aanleg van het warmtenet had het stadsbestuur veel doorzichtiger moeten opereren, was onlangs de conclusie van de Rekenkamer Nijmegen. Als antwoord hebben burgemeester en wethouders de bijbehorende documenten geheim verklaard.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
 1. Nog duizenden huizen gebouwd met gasaansluiting, ondanks maatregelen van het kabinet
  PREMIUM

  Nog duizenden huizen gebouwd met gasaanslui­ting, ondanks maatrege­len van het kabinet

  NIJMEGEN - Van alle nieuwe huizen en gebouwen in Gelderland was in de periode van 1 juli tot 1 september slechts 42 procent gasloos.  Alleen Limburg (38 procent) en Noord-Brabant (41 procent) doen het iets slechter dan Gelderland, blijkt uit cijfers van de netbeheerders. Andere provincies zitten (ver) boven de 50 procent. In de drie provincies worden dus nog relatief veel huizen gebouwd met een gasaansluiting, ondanks maatregelen van het kabinet. 
 2. Jonge moeder Zuleyka uit Cuijk strijdt voor ‘onze’ kinderen na heroprichting pedopartij: ‘Ik vind dit niet normaal’
  PREMIUM

  Jonge moeder Zuleyka uit Cuijk strijdt voor ‘onze’ kinderen na heroprich­ting pedopartij: ‘Ik vind dit niet normaal’

  CUIJK / NIJMEGEN - Ze is in de regio Nijmegen een van de aanjagers van een nieuwe landelijke beweging, Save our Children geheten. Zondag stond Zuleyka van Hoorn uit Cuijk, met tientallen medestanders, op Plein 1944 in Nijmegen actie te voeren voor de rechten van ‘onze’ kinderen. De 29-jarige Cuijkse is zelf moeder van een zoontje van 6 en een dochtertje van 4.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.