Moeder brak de arm van haar dochter.
Volledig scherm
PREMIUM
Moeder brak de arm van haar dochter. © Thinkstock

Moeder (56) brak arm van dochter, sloeg haar met pollepel en trok dreadlocks uit hoofd: toch hoeft ze cel niet in

NIJMEGEN - Vijf jaar lang mishandelde een 56-jarige vrouw uit Nijmegen haar dochter, maar toch hoeft ze de cel niet in. Bij de politierechter in Arnhem kwam ze weg met een geheel voorwaardelijke celstraf van acht maanden, plus verplicht reclasseringstoezicht en een verplichte behandeling.

13 reacties

 • Marleen Verstraeten

  1 jaar geleden
  En de buren keken zoals gewoonlijk weer de ander kant op? Mag hopen dat het meisje ooit de kans krijgt zich bij moeders te revancheren voor de 'goede zorgen'. Haar tijd komt nog, wacht maar af.
 • Barrie Beukenhorst

  1 jaar geleden
  De moeder komt er niet mee weg, ze krijgt een straf en een verplichte behandeling met toezicht. Opleggen van een straf is maatwerk en geen wraak volgens een tabelletje. Het belangrijkste is dat de dader dit niet nog eens doet. Hier heeft de rechter geoordeeld dat een onvoorwaardelijke gevangenisstraf daaraan niet bijdraagt. Het is erg voor de moeder dat haar kind uit huis geplaatst moest worden. Misschien kan de dochter zo, als ze dat wil, moeder later weer veilig ontmoeten. Gun het kind dat.
 • Thijs Pouwelsen

  1 jaar geleden
  Schandalige dwaling van de rechterlijke macht
 • Anton Rombouts

  1 jaar geleden
  Zou graag willen weten, waar ik uitspraak kan lezen....of is dat weer privacy...
 • C. v. Bergen

  1 jaar geleden
  De eerste alinea van dit artikel zegt al voldoende. Onvoorstelbaar dat de moeder hier mee weg komt. Of zoals Johan Barn reageert als man hoeft maar te dreigen en je gaat de cel in. Dreigen deugt ook niet naar een kind maar een moeder die zo handelt .... dat kun je niemand uitleggen.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen