Henk Romein ligt in de clinch met de gemeente en bivakkeert in een geïmproviseerde camper.
Volledig scherm
PREMIUM
Henk Romein ligt in de clinch met de gemeente en bivakkeert in een geïmproviseerde camper. © Paul Rapp

Moet Henk na 1,5 jaar zijn omgebouwde SRV-wagen uit? ‘Klagers wonen 60 meter verderop’

NIJMEGEN - Al ruim anderhalf jaar woont Henk Romein in zijn omgebouwde SRV-wagen naast een scoutingterrein tegenover de Grootstalselaan in Nijmegen. Nu moet hij daar weg, zo eiste de gemeente Nijmegen donderdag bij de kortgedingrechter in Arnhem.

16 reacties

 • Willy Boshart

  6 maanden geleden
  Sommige mensen kunnen gewoon niet anders leven dan op een manier als dit. Vroeger was er voor zulke mensen een plek in de maatschappij. Tegenwoordig wil iedereen iets te zeiken hebben als iets anders is dan zij graag zien. Laat zo'n man als hij niemand kwaad doet.
 • hf van wees

  7 maanden geleden
  Het is geen "srv" wagen en ook geen winkelwagen. Het is een verkoopwagen voor op de markt . Uitschuifbaar en de linker wand kan open. Dus ga ijs en frikandellen verkopen ..dan is het geregeld.
 • Timo Vroeg in de Weide

  7 maanden geleden
  Die parkeerplaats ziet er niet als een openbare parkeerplaats maar als de parkeerplaats van het scoutingterrein. De scouting is tevreden met hem, de gemeente Heumen waar de grond bij hoort heeft er geen probleem mee, dus waarom moet de gemeente Nijmegen hier iets mee?
 • Hennie Brouwer

  7 maanden geleden
  Nee hoor, Harry niet nodig. Ken zijn reilen en zeilen. Het is trouwens Romein.
 • HARRY

  7 maanden geleden
  Hennie Brouwer, kennelijk heeft u negatieve ervaringen gehad met Henk Romijn. Misschien heeft u hulp nodig, want het zit u kennelijk erg hoog.
 1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.