Volledig scherm
De uitgebrande bromfiets. © Fernando Bot/Persbureau Heitink

Mogelijk gedumpte bromfiets brandt uit in Nijmegen

NIJMEGEN - Een bromfiets is zaterdagavond uitgebrand op de Weteringweg in Nijmegen. Hoe de brand precies kon ontstaan, is onduidelijk. 

Volgens in de buurt aanwezige jongeren zou de bromfiets gedumpt zijn en in brand gestoken. Dit kon de brandweer zaterdagavond nog niet bevestigen. Gealarmeerde brandweerlieden hebben het vuur, dat rond 19.30 uur ontstond, geblust. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Arno Cup joeg met een kettingslot krakers uit zijn pand:  ‘De politie had die gasten eruit moeten werken’
    PREMIUM
    VIDEO

    Arno Cup joeg met een ketting­slot krakers uit zijn pand: ‘De politie had die gasten eruit moeten werken’

    NIJMEGEN - ,,Spullen pakken, wegwezen! D’r uit hier zeg ik! En haal die joint uit je mond ja!’’ Zo begint het filmpje dat gisteren op videosite Dumpert is geplaatst en al meer dan 370.000 kijkers heeft getrokken. Te zien is hoe eigenaar Arno Cup op maandag 17 december wordt geconfronteerd met krakers die zijn pand, de oude Bulters-garage aan de Nieuwe Dukenburgseweg in Nijmegen, zijn binnengedrongen. Vol frustratie en met een kettingslot in de hand probeert hij terug te vorderen wat van hem is.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.