Motorrijder ernstig gewond na aanrijding op Takenhofplein in Nijmegen

videoNIJMEGEN - Op het Takenhofplein in Nijmegen is dinsdagavond een motorrijder ernstig gewond geraakt na een aanrijding met een bestelbusje.

7 reacties

 • Nijmegen72

  2 jaar geleden
  Het was ook geen motorrijder, maar een scooter. Dus beschermende kleding of niet, het had de arme jongen niet beschermd voor de klap.
 • Wouter

  2 jaar geleden
  Het maakt dus juist wèl uit dat er iemand zwaargewond is. 'Mensen er om heen' willen denk ik graag weten wat er precies aan de hand is geweest. Dat er in deze omgeving door een aantal motorrijders roekeloos en véél te hard gereden wordt, is dan goed te weten voor die mensen.Ik denk overigens niet dat er iemand denkt dat het 100% zeker is dat deze betreffende motorrijder te hard gereden heeft. Dat is iets voor de politie om uit te vinden. Maar irritaties over de roekeloze motorrijders komen natuurlijk bij een ongeluk als dit wèl naar boven.
 • sofie

  2 jaar geleden
  Als ik de reacties zo lees vinden veel mensen het een gevalletje eigen schuld, dikke bult. Niemand heeft iets gezien maar ze weten wel allemaal dat de motor veel te hard reed, want dat doen ze immers altijd en allemaal. Dat er iemand zwaar gewond is maakt niet uit, alleen maar roeptoeteren en niet denken aan de mensen er om heen die een vervelend telefoontje kregen :(.
 • Hendrikus

  2 jaar geleden
  De motorrijder had geen beschermende kleding aan. Hij lag er niet best bij.
 • marcel

  2 jaar geleden
  Het was een scooter!

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.