Volledig scherm
PREMIUM
Merle Roemer, Emile Roemer en vriendin Charlot Verheijen (vlnr.). © Paul Rapp

Munt in Nijmegen krijgt tweede leven dankzij dochter van Roemer en haar vriendin

NIJMEGEN/ SAMBEEK - Vier jaar geleden begonnen twee onderneemsters Saladebar Munt in hartje Nijmegen. Lekker, maar nooit écht druk. Dit voorjaar wilden de twee 'een nieuwe uitdaging' en zetten Munt te koop. Een kans die Merle Roemer en Charlot Verheijen, vaste klant van Munt, meteen aangrepen.

Er waren naar verluidt nog tien kandidaten, maar de keus viel op de twee jonge ondernemende vrouwen uit Nijmegen (beiden 27 jaar), jeugdvriendinnen uit het Brabantse Sambeek. Merle ging na de Pabo werken in het speciaal onderwijs en ging later als bewindvoerder aan de slag; Charlot studeerde Bouwkunde en werkte bij een Nijmeegs bouwbedrijf. Ze zegden alle twee hun baan op, hun droom achterna. ,,Het mag hier nog drukker worden.’’

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Een flinke tik op de vingers voor vuurwerk, en dan is John niet meer zo cool
    PREMIUM
    De politierechter

    Een flinke tik op de vingers voor vuurwerk, en dan is John niet meer zo cool

    John (23) is een uit de kluiten gewassen jongen die energiek de rechtszaal binnenkomt, alsof hij even een futiel dingetje moet regelen. Maar in de aanklacht gaat het om een misdrijf waarop hoge straffen staan: eind 2017 is hij betrapt op het bezit van illegaal vuurwerk: 98 knallers, met schilderachtige namen als Super Cobra 6, Titanium Salute en niet te vergeten de befaamde Gorilla Bomb - niet te verwarren met de gelijknamige marihuanasoort die ook explosief schijnt te zijn.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.