Müslüm Gürses.
Volledig scherm
PREMIUM
Müslüm Gürses. © Sinan Can

Müslüm Gürses is Turkse smartlappenkoning: Muziek is bagger, maar zijn fans zijn fascinerend

Column SinanJournalist Sinan Can uit Nijmegen komt overal. Hij doet boodschappen in zijn wijk Bottendaal, treint voor zijn werk naar Hilversum en reist over de hele wereld. Onderweg ontmoet hij mensen. Deze week schrijft hij over Müslüm Gürses, de André Hazes van Turkije.

8 reacties

 • PietjeBel

  3 jaar geleden
  Jij staat totaal niet open voor mensen die anders zijn dan jij en de jouwe
 • PietjeBel

  3 jaar geleden
  Ik wel het verbreedt mijn horizon. Hij kijkt met "Arabische" ogen. Dat kan een mooie aanvulling geven. Ik beschouw hem niet als iemand die weet wat er onder autochtone Nederlanders speelt. Dat is op zich prima. 
 • Gerrit Louter

  3 jaar geleden
  Over echte gevoelige onderwerpen zeker niet uit of over de oprichting cq ontstaan  van Turkije  mag niets worden gezegd of geschreven , dat word net zo  behandeld als de mensen in die tijd....dood  gezwegen....
 • Fred

  3 jaar geleden
  Goed dat Sinan Can een keer aandacht krijgt in DG. De man heeft gewoon erg veel interessante dingen te vertellen. Misschien kan hij een keer over de Armeense genocide vertellen, of blijft het allemaal op het niveau Koffietijd?
 • amber

  3 jaar geleden
  Als jij het niet interessant vindt lees je het gewoon toch niet. Is niet verplicht hoor. Bovendien Is jou toch het "voorrecht " afgenomen om premiumartikelen te lezen zonder dat je daar hoeft betalen? Dus je kan dit artikel geen eens lezen, ook al zou je wel interesse hebben. Er zijn vast lezers die het wel interessant vinden. Wellicht ook mensen die er geen behoefte aan hebben..Maar dit heb je nou eenmaal met een krant. Hoe staat het met jouw eigen krant die je aan het oprichten bent. Gelukkig voor jou kan jij dan helemaal zelf bepalen wat er in komt te staan en wat niet. Succes!

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.