Bij De Honinghoeve was al een zogeheten 'zichtlocatie', vanaf dinsdag kunnen bewoners en familie/mantelzorgers elkaar ook treffen zonder een raam er tussen.
Volledig scherm
PREMIUM
Bij De Honinghoeve was al een zogeheten 'zichtlocatie', vanaf dinsdag kunnen bewoners en familie/mantelzorgers elkaar ook treffen zonder een raam er tussen. © Foto: Bert Beelen

Na medewerkers nu ook bewoners met corona in De Honinghoeve, bezoekersproef gaat door

NIJMEGEN - Verpleeghuis De Honinghoeve van zorgkoepel De Waalboog in Nijmegen zet een proef om vanaf dinsdag bezoek toe te laten door, ook nadat zaterdag twee bewoners positief zijn getest op corona. 

2 reacties

 • Rechtdoorzee

  1 jaar geleden
  De vraag is: heeft de Honinghoeve zich aan de RIVM regels gehouden. Was bezoek niet mogelijk of voerde men eigen beleid!
 • Leonard

  1 jaar geleden
  Alle medewerkers van de Honinghoeve sterkte gewenst! Dank voor de inzet die jullie al jaren hebben voor de bewoners en die jullie ook nu laten zien. Hopelijk blijven niet-besmette medewerkers en bewoners verschoond van het virus. 
 1. Jurroen uit Elst weigerde dienst, terwijl Miranda uit Wijchen zich juist vrijwillig meldde: ‘Tegen het doden op commando’
  PREMIUM
  serie einde dienstplicht
  7

  Jurroen uit Elst weigerde dienst, terwijl Miranda uit Wijchen zich juist vrijwillig meldde: ‘Tegen het doden op commando’

  Deze zomer is het 25 jaar geleden dat de opkomstplicht voor dienstplichtigen in Nederland werd opgeschort. Bij 17-jarige jongens en meisjes ploft vandaag de dag nog wel de brief van inschrijving op de deurmat, maar zij hoeven niet meer op te komen voor militaire training. Dat was vroeger wel anders. De Gelderlander blikt in deze serie wekelijks terug op die bijzondere tijd.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.